Recruitment Tech Survey 2021

Hoeveel procent van het huidige recruitmentproces is reeds geautomatiseerd? In welke recruitmenttechnologie gaan we in 2021 meer investeren? En hoe tevreden ben je als gebruiker over de tooling die je gebruikt? Doe mee met het nieuwe onderzoek de Recruitment Tech Survey en ontvang een gratis online ticket voor het Recruitment Tech Event op donderdagmiddag 19 november 2020.

Trends & tevredenheid

Het onderzoek de Recruitment Tech Survey bestaat uit twee onderdelen: trends en tevredenheid. In het trenddeel wordt gekeken naar het gebruik van tooling in 2020 en wat gebruikers verwachten in 2021 te gaan doen. In het tevredenheidsdeel kunnen gebruikers aangeven welke leveranciers van recruitmenttooling zij gebruiken en hoe tevreden ze daar over zijn op 6 punten:

  • Productkwaliteit: hoe goed zijn de producten?
  • Klantgerichtheid: staat de klant centraal of de oplossing?
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: is product en investering in balans?
  • Innovatievermogen: word product voldoende vernieuwd?
  • Servicegerichtheid: word je goed geholpen bij vragen (helpdesk)?
  • Proactief meedenken: denkt leverancier uit zichzelf mee?

Ook wordt gevraagd in hoeverre een gebruiker de betreffende leverancier zou aanbevelen op een schaal van 1 tot en met 10, de NPS-score. Van alle beoordelingen wordt een ranglijst gemaakt die in februari 2021 wordt gepresenteerd. Afhankelijk van het aantal leveranciers dat je beoordeelt, vergt het onderzoek je ongeveer  7 minuten van je tijd.

Ga naar de vragenlijst

Gratis ticket Recruitment Tech Event

Iedereen die tot de doelgroep behoort van het onderzoek (gebruikers van recruitmenttooling, werkzaam aan corporate of bureauzijde) kan zich na het invullen van het onderzoek gratis aanmelden voor het Recruitment Tech Event op donderdagmiddag 19 november 2020. Daarnaast worden er ook nog 5 VIP-tickets verloot waarbij je lunch en borrel bezorgt krijgt t.w.v. € 95,00. Om voor het gratis ticket in aanmerking te komen dien je uiterlijk 12 november aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER