Volg maandag 19 oktober online de bekendmaking van de nominaties Recruitment Tech Awards 2020

11 cases en tools zijn nog in de race voor de Recruitment Tech Awards 2020. Voor ze opgaan voor de hoofdprijs die 19 november wordt uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event, moeten ze eerst bij de 6 nominaties zitten. Maandag 19 oktober worden de 6 genomineerden vanaf 16.00 uur bekendgemaakt via een feestelijke uitzending via LinkedIn Live.

Kanshebbers

De kanshebbers voor de Recruitment Tech Awards 2020, powered by Compagnon, in de categorie cases zijn: Eneco, Velox, Picnic, KPN en Independent Recruiters. De kanshebbers in de categorie tooling zijn: Joboti, Eonics / NIXZ, Recruit Robin, The Selection Lab, Minggo en Textmetrics.

Start publieksjury

Juryvoorzitter Marnix de Groot maakt samen met Martijn Hemminga de 6 genomineerden bekend tijdens de livestream. Een dag later, dinsdag 20 oktobere, start de publieksjury. De beoordeling van de vakjury, die 28 september haar beoordeling al heeft gemaakt, en de publieksjury bepalen samen wie er wint. Tijdens de online editie van het Recruitment Tech Event op 19 november worden de winnaars bekendgemaakt. Ook presenteren de 6 genomineerden daar online hun case.

Volg het live

Via LinkedIn kun je je eenvoudig aanmelden voor het event met 1 klik. Volg je Recruitmenttech.nl al op LinkedIn, dan krijg je vanzelf bericht dat we live zijn. Of

Geen nominatietour

De afgelopen jaren zijn de nominaties bekendgemaakt via de nominatietour waarbij de genomineerden werden overvallen met draaiende camera. Gezien de lockdown light is deze tour niet gepast. Wel jammer, want de tour was altijd een feestje zoals je ziet in de video van vorig jaar:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER