Profiteer met jouw team van groepskorting om je recruitment te boosten tijdens het Recruitment Tech Event

De jubileumeditie van het Recruitment Tech Event met je team bezoeken? Profiteer dan snel van de groepskorting om je met jouw recruitmentteam te laten inspireren en je recruitment te boosten op 21 november in Amsterdam!

Boost jouw recruitment

Professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kunnen zich die dag laten informeren én inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie. Niet als doel an sich, maar als middel om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Geen technische praat, maar vanuit het recruitmentvak kijken hoe tooling een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de werving & selectie.

Team ticket

Tot en met 8 november 2019 profiteert de derde én volgende persoon die je tegelijkertijd aanmeldt van liefst 35% korting. Zij betalen €256,75 excl. BTW. De korting wordt automatisch verrekend vanaf de derde persoon die je tegelijkertijd aanmeldt. Hopelijk zien we jouw team terug in de Amsterdome in Amsterdam!

Inspirerende keynotes, demo’s en breakouts

Er is een bomvol programma tijdens het Recruitment Tech Event 2019. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je aan voor Recruitment Tech Event 2019 en mis deze kans om jouw recruitment te boosten dus niet. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER