Profiteer met jouw team van groepskorting om je recruitment te boosten tijdens het Recruitment Tech Event

De jubileumeditie van het Recruitment Tech Event met je team bezoeken? Profiteer dan snel van de groepskorting om je met jouw recruitmentteam te laten inspireren en je recruitment te boosten op 21 november in Amsterdam!

Boost jouw recruitment

Professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kunnen zich die dag laten informeren én inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie. Niet als doel an sich, maar als middel om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Geen technische praat, maar vanuit het recruitmentvak kijken hoe tooling een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de werving & selectie.

Team ticket

Tot en met 8 november 2019 profiteert de derde én volgende persoon die je tegelijkertijd aanmeldt van liefst 35% korting. Zij betalen €256,75 excl. BTW. De korting wordt automatisch verrekend vanaf de derde persoon die je tegelijkertijd aanmeldt. Hopelijk zien we jouw team terug in de Amsterdome in Amsterdam!

Inspirerende keynotes, demo’s en breakouts

Er is een bomvol programma tijdens het Recruitment Tech Event 2019. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters: “Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model”, vertelt hij in dit interview over onder andere zijn keynote. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice.

Naast deze keynotes zijn er nog liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, waardoor dit de ideale dag is om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Wacht dus niet langer en bemachtig snel jouw ticket voor hét event op 21 november over de recruitmenttechnologie van morgen!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER