Nederlandse leveranciers recruitmentsystemen zijn klaar voor Google for Jobs

Nederlandse leveranciers van recruitmentsystemen zijn klaar voor de komst van Google for Jobs en bereiden hun gebruikers er al op voor. Dit is gebleken uit onderzoek van Recruitmentsystemen.nl.

Onderzoek onder Nederlandse leveranciers

De komst van Google for Jobs in ‘ons’ recruitmentlandschap lijkt niet meer lang op zich te laten wachten, nadat in maart werd aangekondigd dat hier al mee werd getest. Recruitmentsystemen.nl benaderde de ruim dertig Nederlandse leveranciers van recruitmentsystemen. Zij kregen onder meer vragen over de verwachtte impact van Google for Jobs, welke invloed het heeft op hun systeem, welke aanpassingen er gedaan moeten worden en hoe hun gebruikers hierop voorbereid worden.

Grote impact van Google for Jobs verwacht

De ondervraagde leveranciers verwachten dat Google for Jobs een grote impact gaat hebben voor werkgevers en intermediairs. De meeste leveranciers zijn echter wel klaar voor Google for Jobs, zo blijkt uit het onderzoek. De uitgebreide resultaten vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER