Tijdens de Eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly vertelde Co-founder Bram Tierie over het winnen van de Recruitment Tech Awards 2018 met Flipbase en wat dit voor de organisatie betekent.

Winnaar Flipbase

Flipbase won de Award in de categorie Best tooling “Wij maken het makkelijker om video in te zetten binnen je huidige recruitmentprocessen en systemen”, legt Bram Tierie uit. “Kandidaten moeten zich voor kunnen stellen via video, maar de werkgever moet dat natuurlijk zelf ook doen. Dat maken wij makkelijker.”

2019

Flipbase was op het Recruitment Tech Event 2018 ook aanwezig met een stand en Bram Tierie merkte direct dat het winnen van de Award geen windeieren legde. “We hebben direct veel afspraken gemaakt en bakjes koffie gepland, dat willen we doorzetten in 2019.” In onderstaand fragment, uit de eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly, vertelt hij meer over Flipbase, internationalisering en de plannen voor de toekomst.

Benieuwd naar de tooling van Flipbase? Bekijk hier hun inzending.

Eindejaarsspecial

In deze bomvolle uitzending schoven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, naast Bram Tierie ook diverse andere gasten aan. Patrick Boonstra vertelde over de staat van de Nederlandse tooling, Jessey de Charon de Saint Germain vertelde namens VNOM wat het winnen van de Recruitment Tech Awards (Best case) hen gebracht heeft, Bas van de Haterd vertelde over assessment tooling en Mark van Assema schoof aan om te praten over HR tech. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikten we terug op 2018 en vooruit op 2019 op het gebied van recruitment. De uitzending is hieronder integraal terug te kijken. Op 30 januari staat de eerste Monthly van 2019 op het programma, waarin Jop Verheijen van Randstad Go te gast is.


De uitzending start op minuut 7.01.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER