Starred, aanbieder van feedbacksoftware, was als start-up aanwezig op The Next Web. Recruitment Tech TV sprak met Mark Berendsen, Managing Director van de organisatie.

Over Starred

Het Nederlandse Starred biedt feedbacksoftware die gebouwd is om op te schalen en betere beslissingen te nemen. Het doel hiervan is het geluid van klanten en medewerkers tot leven te brengen.

Integreren

Berendsen vertelde tijdens TNW onder andere over de plannen van Starred. “We hebben een integratie met Carerix en op internationale schaal met Bullhorn. Dat willen we uitbreiden, maar wel op een schaalbare manier. We willen het makkelijk houden om te implementeren en om te weten wat je als klant precies wil meten.” In onderstaande video vertelt Berendsen meer over Starred, wat de organisatie precies doet en hoe de toekomst eruit ziet.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER