Starred, aanbieder van feedbacksoftware, was als start-up aanwezig op The Next Web. Recruitment Tech TV sprak met Mark Berendsen, Managing Director van de organisatie.

Over Starred

Het Nederlandse Starred biedt feedbacksoftware die gebouwd is om op te schalen en betere beslissingen te nemen. Het doel hiervan is het geluid van klanten en medewerkers tot leven te brengen.

Integreren

Berendsen vertelde tijdens TNW onder andere over de plannen van Starred. “We hebben een integratie met Carerix en op internationale schaal met Bullhorn. Dat willen we uitbreiden, maar wel op een schaalbare manier. We willen het makkelijk houden om te implementeren en om te weten wat je als klant precies wil meten.” In onderstaande video vertelt Berendsen meer over Starred, wat de organisatie precies doet en hoe de toekomst eruit ziet.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

  1. […] Starred is een Nederlandse feedbacksoftware, speciaal gemaakt voor opschaling en om betere beslissingen te kunnen nemen. Het doel is de  mening van klanten en medewerkers tot leven te brengen. Recruitment Tech TV sprak eerder met Mark Berendsen, Managing Director van de organisatie die grote ambities heeft. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER