In de Recruitment Tech Monthly met Anouk Kon van Indeed sprak host Martijn Hemminga met haar over vacature optimalisatie. Ze vertelt dat liefst 65% van de personen met een nieuwe baan al na 91 dagen weer op zoek gaat naar een nieuwe baan.

Kunst

Ze staan stil bij de video van Deborah Hempenius van RecruitNow over vacature optimalisatie, waarin ze tips geeft voor het maken van de beste vacatureteksten. Anouk Kon: “We doen bij Indeed heel veel onderzoek naar de ideale match. We zien dat 65% van de mensen na 91 dagen alweer op zoek gaat naar een nieuwe baan. Het gaat echt, zoals Deborah zegt, om de kunst van het schrijven van een goede vacaturetekst. Maar het is ook heel belangrijk om de wetenschap te begrijpen.” Anouk Kon gaat hier in onderstaande video dieper op in.

Tech Topics: tips voor optimaliseren van je vacaturetekst

De video die wordt besproken, is een aflevering van Tech Topics met Deborah Hempenius, Contentmarketeer bij RecruitNow. Ze geeft daarin concrete tips over hoe je je vacatureteksten kan optimaliseren. “Zaken als salaris en de mogelijkheid om thuis te werken, worden door de verschillende doelgroepen anders beoordeeld. Daar kan je handig op inspelen in je vacaturetekst of in je vacaturevideo, door dat op strategische plaatsen terug te laten komen.” Benieuwd hoe? Dat legt ze uit in onderstaande video.

Live

Het fragment van Anouk Kon kwam uit de live-uitzending van Recruitment Tech Monthly. De hele aflevering is hier te vinden. De volgende live-uitzending is woensdag 30 januari vanaf 16.00 uur te volgen met Jop Verheijen van Randstad als maandgast. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER