Op donderdag 22 november 2018 vindt de 4e editie plaats van het Recruitment Tech Event in DeFabrique in Utrecht. RTE18 is het jaarlijkse evenement waar de recruitmenttechnologie van morgen centraal staat. Tot 1 oktober profiteer je nog van de laatste early bird.

Inspiratie over recruitment tech

Professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kunnen zich die dag laten informeren én inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie. Niet als doel an sich, maar als middel om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Geen technische praat, maar vanuit het recruitmentvak kijken hoe tooling een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de werving & selectie.

Eerste line-up bekend

Het Recruitment Tech Event wordt geopend door Hung Lee (RecruiterBrainfood.com en Workshape.io). In een interview on stage met dagvoorzitter Heleen Stoevelaar deelt Koos Wurzer, Global Employer Branding and Candidate Experience Manager bij Danone, hoe zij technologie inzetten om de doelstellingen te behalen. Prof. ir. Deborah Nas (TU Delft) sluit het event af met een inspirerende keynote over de technologie die de recruitmentwereld gaat veranderen. Deelnemers stellen verder hun eigen breakout-programma samen waarbij er keuze is uit sessies van onder meer ASML, Brunel, Hudson’s Bay, NN Group, Olympia en VNOM. De komende weken wordt het programma verder ingevuld.

Meld je aan

Ga voor meer informatie, het programma zover bekend, de early bird (tot 1 oktober) en om je aan te melden naar de event site.

In onderstaande video vertelt dagvoorzitter Heleen Stoevelaar je meer over het programma:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event op 22 november 2018. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER