Tijdens Demo_Day 2018 vroegen we de bezoekers van dit event hoe zij de recruitment wereld voor zich zien over vijf jaar.

Recruitment over vijf jaar

Onder de bezoekers van Demo_Day leeft het vermoeden dat recruitment in de toekomst persoonlijker wordt en meer gericht op het individu. Ook wordt solliciteren via social media, zoals LinkedIn, populairder en wordt blockchain genoemd als technologie waarmee recruitment de volgende stap gaat zetten. In onderstaande video beantwoorden bezoekers de vraag: hoe ziet recruitment er over vijf jaar uit?

Over Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

De aftermovie van Demo_Day 2018 is hier te bekijken.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER