Net als bij eerdere edities van Demo_Day bieden we ook tijdens de zesde editie van 2022 één startup de kans om een gratis partnership te winnen. Eerder wonnen Equalture, Recruit Robin, Tigris, Recruitment Accelerator, Byner, DonnaKnows en SkillsCV al deze prijs. Europese recruitment tech startups kunnen nog inzenden tot en met vrijdag 25 februari 2022.

Zij gingen voor

Al heel wat startups hebben via de Startup Pitch van Demo_Day een duw in de rug gekregen. In 2018 wonnen o.a. Equalture, Saleskandidaat en Tigris de startup pitch. In 2019 konden Recruitment Accelerator, Recruit Robin en NamakaHR zich gratis presenteren op Demo_Day in Utrecht. 2020 waren Byner, Hireslim en RecruitEverywhere de 3 winnaars. En in 2021 waren SkillsCV en DonnaKnows de winnaars. Dit jaar hebben we 1 plek te vergeven op donderdag 9 juni in Utrecht.

Hoe doe je mee?

Tot en met vrijdag 25 februari 2022 is het mogelijk om als startup jouw tooling te pitchen. In deze online pitch moet je aangeven waarom jouw startup niet mag ontbreken op Demo_Day 2022. Wanneer de inzending voldoet aan de voorwaarden, bepalen vervolgens zowel de organisatie als het publiek welke startup op 9 juni zich gratis kan presenteren. De organisatie beoordeelt de pitch met name op:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch;
  • Kwaliteit van de pitch.

Wat kun je winnen?

Eén startup krijgt een plek in het programma tijdens Demo_Day 2022 op 9 juni om een breakout sessie te houden en je krijgt een stand op de beursvloer. Daarnaast krijgen de startups veel zichtbaarheid via Recruitmenttech.nl en onze social kanalen.

Voor wie?

De Startup Pitch is bedoeld voor startups op het gebied van recruitmenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2020 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Het formulier voor de pitch vind je hier!

Planning

  • Maandag 24 januari – Start inzenden
  • Vrijdag 25 februari – Einde inzenden
  • Woensdag 2 maart – Nominaties bekend + start publieksjury
  • Vrijdag 1 april – Einde publieksjury
  • Woensdag 6 april – Bekendmaking winnaar

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER