Equalture, Saleskandidaat en Tigris winnaars Startup Pitch van Demo_Day

Uit de zes inzendingen voor de Startup Pitch van Recruitment Tech Demo_Day 2018 zijn Equalture, Saleskandidaat en Tigris als winnaars uit de bus gekomen. Deze drie startups hebben een gratis Demo-plek gewonnen tijdens het event op 7 juni 2018.

Kans

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Daarom heeft Recruitment Tech Demo_Day hen de kans geboden om een gratis plek op dit event te verdienen. Tot eind maart konden Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie in hun pitch laten weten waarom zij niet mochten ontbreken op Demo_Day 2018.

Winnaar: Equalture

Equalture is een onpartijdige screening- en matchingtool met één heldere missie: het bieden van een eerlijke kans. Mogelijke vooroordelen worden door deze tool uit het selectieproces gefilterd, waardoor iedere professional een gelijke kans heeft om gekoppeld te worden aan een bedrijf.

Charlotte Melkert, co-founder bij Equalture, is blij met de positieve aandacht. “Ontzettend gaaf om te zien dat wij, met onze launch eind april in zicht, nu al het enthousiasme en de nieuwsgierigheid hebben weten te prikkelen van experts binnen het recruitment-vakgebied. Ik ben ervan overtuigd dat onze focus op blind candidate screening & matching een technologie is waar Nederland daadwerkelijk stappen mee kan gaan maken op het gebied van diversiteit, door de implementatie van data-driven, fair & consistent hiring.”

Winnaar: Saleskandidaat

Saleskandidaat biedt een SaaS-oplossing die volledig te personaliseren en makkelijk te integreren is in bestaande HR-processen. Deze tool biedt HR-afdelingen de kans om de kandidaten met het juiste commerciële profiel aan te trekken. Hun doel is het verlagen van het aantal mismatches binnen sales.

Robert Steinmetz, CEO van Saleskandidaat, is blij met de kans om aanwezig te zijn op Demo_Day 2018. “Als startup krijg je niet vaak de kans om jezelf te presenteren aan zo veel vakprofessionals tegelijkertijd. Wij zijn enthousiast en vereerd dat het platform van Recruitment Tech ons deze kans biedt!”

Winnaar: Tigris

Tigris is een systeem voor alle software die nodig is in de bedrijfsvoering van een uitzendbureau. Tigris biedt uitzendsoftware dat is ontwikkeld op het CRM-systeem Salesforce. Het is een tool met één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling.

Maikel Neelen, co-founder van Tigris, is erg benieuwd naar de reacties die dit op gaat leveren. “Na onze livegang in januari is het ontzettend gaaf om een startup demo-spot op Recruitment Tech Demo_Day te winnen. Ruim 150 gebruikers werken al dagelijks met Tigris en we hopen na die dag meer gebruikers kennis te laten maken met het beste Flexplatform ontwikkeld op het meest krachtige CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Eén Platform voor Jobmarketing, Recruitment & Payrolling. We kijken uit naar de reacties!”

Boosten

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 mei 2018 meld je je met 31% korting aan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER