In de Recruitment Tech Monthly van 2 maart is Marieke Wehner, Managing Director bij de Virtuele Banenbeurste gast in de Recruitment Tech-studio.

Iedere maand een nieuwe gast in de studio

In de Recruitment Tech Monthly-livestream blikken we terug op de afgelopen maand en kijken we vooruit naar de maand die komen gaat in de wereld van recruitmenttechnologie. Voor iedere maandelijkse livestream wordt host Martijn Hemminga in 2022 vergezeld door een andere gast in de studio.

Een virtuele banenbeurs

De gast van de maand maart is Marieke Wehner van de Virtuele Banenbeurs. De Virtuele Banenbeurs is een online evenement waarin de beste werkgevers van Nederland kennismaken met laatstejaars studenten, starters en young professionals op mbo, hbo én academisch niveau. Tijdens het evenement onderzoeken deelnemers hun carrièremogelijkheden door middel van 1-op-1-gesprekken met hun favoriete werkgevers. Voor de 2022-editie zijn de digitale beurshallen in ieder geval gevuld met Heineken, AON, Shell, AD International en Talent&Pro, zo meldt het bedrijf.

Thema’s Monthly:

  • Onboarding tool Appical overgenomen door Visma
  • De maand februari van Marieke Wehner van de Virtuele Banenbeurs
  • Impact van de metaverse op recruitment
  • Demo_Day startup Pitch update
  • Overnames en investeringen in februari 2022
  • De Recruitment Tech Survey 2022
  • En nog veel meer…

De livestream wordt om 16.00 uur uitgezonden via Recruitmenttech.nl/livestream en via het LinkedIn-kanaal van Recruitment Tech. Volg ons op LinkedIn om een melding te krijgen wanneer de uitzending begint.

Bekijk de uitzending van februari:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER