RECRUITMENT TECH DEMO_DAY

STARTUP PITCHES 2021

GRATIS AANMELDEN   |   PROGRAMMA    |   GRATIS TECH BOX   |  PARTNERS

Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2021

Er zijn veel startups actief op het gebied van recruitment technologie. Jonge bedrijven die bestaande technologieën en aanbieders uitdagen met innovatieve oplossingen. Deze bedrijven van de toekomst beschikken vaak niet over grote marketingbudgetten. Recruitment Tech Demo_Day Nederland op 8 en 10 juni 2021 biedt daarom twee startups de kans om zich gratis te presenteren tijdens dit evenement.

Inzenden Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2020 van start

Wie kan deelnemen?

De Startup Pitch is voor Europese startups op het gebied van recruitment- en/of talenttechnologie. De startup moet zijn opgericht na 1 januari 2019. De organisatie moet zich als startup gedragen door dit duidelijk te vermelden in haar communicatie en/of aangesloten zijn bij een incubator en/of maximaal 10 medewerkers hebben.

Publieksjury

Het publiek mag van 6 mei tot en met 14 mei 2021 stemmen op de genomineerde startups. De uitslag van de publieksjury en de organisatie tellen beide voor 50% mee. Op maandag 17 mei 2021 worden de winnaars van de Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2021 bekendgemaakt.

Wat kan je winnen?

Twee startups krijgen een plek in het programma tijdens Demo_Day Nederland 2021 op 8 en 10 juni om een pitch interview en breakout sessie te houden. Daarnaast krijgen de startups veel zichtbaarheid via Recruitmenttech.nl en onze social kanalen. Zend jouw startup nu in. 

Waar wordt op beoordeeld?

Samen met de publieksjury zal de organisatie beslissen welke 2 start-ups zich gratis mogen presenteren. De organisatie zal de pitches beoordelen op de volgende criteria:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch;
  • Kwaliteit van de pitch.

Startup inzenden

Wil jij jouw startup inzenden? Klik om de onderstaande button om doorverwezen te worden naar het formulier. Je kunt hier jouw pitch opnemen, maar je kan ook een link delen van een vooraf opgenomen pitch. Inzenden kan tot en met woensdag 5 mei.

* Heb jij jouw startup eerder ingezonden voor de Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch (Nederland, België of Europa)? Het is enkel mogelijk om jouw startup éénmalig aan te melden. Hierdoor zal jouw inzending niet meegenomen worden in de selectie.