RECRUITMENT TECH DEMO_DAY

STARTUP PITCHES 2022

Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2022

Er zijn veel startups actief op het gebied van recruitment technologie. Jonge bedrijven die bestaande technologieën en aanbieders uitdagen met innovatieve oplossingen. Deze bedrijven van de toekomst beschikken vaak niet over grote marketingbudgetten. Recruitment Tech Demo_Day op 9 juni 2022 biedt daarom één startup de kans om zich gratis te presenteren tijdens dit evenement.

Inzenden Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2020 van start

Wie kan deelnemen?

De Startup Pitch is voor Europese startups op het gebied van recruitment- en/of talenttechnologie. De startup moet zijn opgericht na 1 januari 2020. De organisatie moet zich als startup gedragen door dit duidelijk te vermelden in haar communicatie en/of aangesloten zijn bij een incubator en/of maximaal 10 medewerkers hebben.

Publieksjury

Het publiek kan van woensdag 2 maart tot en met vrijdag 1 april stemmen op de genomineerde startups. De uitslag van de publieksjury en de organisatie tellen beide voor 50% mee. Op woensdag 6 april 2022 wordt de winnaar van de Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2022 bekendgemaakt.

Wat kan je winnen?

Twee startups krijgen een plek in het programma tijdens Demo_Day 2022 op 9 juni om een pitch interview en breakout sessie te houden. Daarnaast krijgen de startups veel zichtbaarheid via Recruitmenttech.nl en onze social kanalen. Zend jouw startup nu in. 

Waar wordt op beoordeeld?

Samen met de publieksjury zal de organisatie beslissen welke start-up zich gratis mag presenteren. De organisatie zal de pitches beoordelen op de volgende criteria:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch;
  • Kwaliteit van de pitch.

Planning

  • Maandag 24 januari – Start inzenden
  • Vrijdag 25 februari – Einde inzenden
  • Woensdag 2 maart – Nominaties bekend + start publieksjury
  • Vrijdag 1 april – Einde publieksjury
  • Woensdag 6 april – Bekendmaking winnaar

Startup inzenden

Wil jij jouw startup inzenden? Klik om de onderstaande button om doorverwezen te worden naar het formulier. Je kunt hier jouw pitch opnemen, maar je kan ook een link delen van een vooraf opgenomen pitch. Inzenden kan tot en met vrijdag 25 februari.

* Heb jij jouw startup eerder ingezonden voor de Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch (Nederland, België of Europa)? Het is enkel mogelijk om jouw startup éénmalig aan te melden. Hierdoor zal jouw inzending niet meegenomen worden in de selectie.