Uit de vijf inzendingen voor de Startup Pitch van Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 zijn Recruitment Accelerator, Recruit Robin en NakamaHR als winnaars uit de bus gekomen in de categorie recruitmenttooling. Deze drie startups hebben een gratis Demo-plek gewonnen tijdens het event op 6 juni 2019.

Kans

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Daarom heeft Recruitment Tech Demo_Day hen de kans geboden om een gratis plek op dit event te verdienen, naast de ruim 50 reguliere partners. De afgelopen weken konden Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie in hun pitch laten weten waarom zij niet mochten ontbreken op Demo_Day 2019, waarna het publiek mocht stemmen. Twee partijen plaatsten zich op basis van de publieksjury, NakamaHR ging aan de haal met de wildcard. Dit werd gisteren bekend gemaakt in een live-uitzending via het Facebook-kanaal van Recruitment Tech. In onderstaande video zijn de uitreiking én de pitches te zien.

Winnaar: Recruitment Accelerator

Met de Recruitment Accelerator Vacature Intake-tool (RAVI) doe je in 12 minuten online (ook mobiel) moeiteloos de intake. ‘Vacaturehouder vertelt met een snelle, leuke online intake iets over zichzelf en over de nieuwe medewerker die gezocht wordt. Tevens worden door middel van een koppeling met arbeidsmarktdata van IntelligenceGroup de meest relevante pullfacturen in kaart gebracht. Binnen 72 uur ontvangt de vacaturehouder en/of recruiter de perfecte op doelgroep afgestemde vacaturetekst én inzicht over de in te zetten media.’

Alles over de tool van Recruitment Accelerator lees je hier.

Winnaar: Recruit Robin

De tool van Recruit Robin automatiseert sourcing van relevante kandidaten voor openstaande vacatures. ‘Veel recruiters vinden te weinig relevante kandidaten en/of zijn veel tijd kwijt aan sourcing van deze professionals. Onze tool vindt meer kandidaten en automatiseert dit proces, waardoor gebruikers meer tijd hebben voor andere werkzaamheden en niet langer veel tijd verliezen door te sourcen.’

Alles over de tool van Recruit Robin lees je hier.

Winnaar: NakamaHR

Nakama is een digitaal platform om referral recruitment te beheren. ‘Wat we doen en anderen niet is inzetten op de creatie van authentieke boodschappen door en voor de medewerkers die zij op hun boord kunnen delen met job kandidaten.’

Alles over de tool van Nakama lees je hier.

Startups

De andere genomineerden Digiflex en Neurolytics wonnen geen demospot tijdens Demo_Day 2019, maar ook deze recruitmentstartups dienen goed in de gaten gehouden te worden. Over de winnaars van de Startup Pitch op het gebied van Talent Tech, vind je hier meer.

Boost je recruitment

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s van de ruim 50 aanwezige partners, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER