6 redenen om je nog aan te melden voor het Recruitment Tech Event op 9 juni in Utrecht!

Tijdens het Recruitment Tech Event 2021 op 18 november ontdek je hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Het programma is nu bekend!

Offline én online

We hopen je op 18 november tijdens RTE21 weer ‘live’ te mogen begroeten! Er zijn 150 plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig te zijn bij de Pathé Leidsche Rijn in Utrecht. Wees er snel bij want vol=vol. Liever online aanwezig? Geen probleem, het Recruitment Tech Event 2021 is online ook in zijn geheel te volgen. Aanmelden voor RTE21 doe je hier.

Steven Van Belleghem verzorgt keynote

Expert Steven Van Belleghem verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2021 een keynote over het binnenhalen van kandidaten en de uitdagingen hiervan gezien de veranderingen die corona, ook voor recruitment, heeft veroorzaakt. Recruitment Tech sprak met hem over zijn visie op de digitalisering van onder meer recruitment: “Dit is een unieke mogelijkheid voor recruiters, ze zijn jarenlang te conservatief geweest.” Het hele gesprek lees of luister je hier terug.

Inspirerende sessies en cases

Naast de inspirerende keynote van Steven Van Belleghem zit het programma bomvol met recruitment tech cases, breakout sessies, een talkshow en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2021. Het hele programma is hier te vinden. Het event zal zowel online als offline plaatsvinden in Utrecht. Meer informatie vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER