RTE21 Keynote-spreker Steven Van Belleghem:

Expert Steven Van Belleghem verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2021 een keynote over het binnenhalen van kandidaten en de uitdagingen hiervan gezien de veranderingen die corona, ook voor recruitment, heeft veroorzaakt. Recruitment Tech sprak met hem over zijn visie op de digitalisering van onder meer recruitment.

Tips

Steven Van Belleghem is een internationaal keynotespreker. Op basis van zijn nieuwste boek ‘The offer you can’t refuse’, vertaalt hij dit in november naar wat dit betekent voor werkgevers, intermediairs en recruiters. “Ik ga het in geuren en kleuren uitleggen en aan de hand van vele voorbeelden en praktische tips laten zien hoe je hiermee aan de slag kan gaan. Ik ga dat brengen op mijn enthousiaste manier zodat mensen daar geprikkeld van worden en met veel energie en goede ideeën naar huis gaan”, vertelt hij in onderstaande podcast.

Unieke mogelijkheid

De coronacrisis heeft ook de wereld van recruitment flink geraakt, waaronder de werkwijze van recruitment en HR. “Dit is echt een unieke kans voor recruitment en HR. Ik hoop niet dat ze kwaad zullen worden als ik zeg dat ze de afgelopen jaren te conservatief geweest zijn in hun beleid. Er is teveel focus geweest op policies. Als je ziet hoe de marketingcommunity de data en mobile omarmd heeft, dat is de versnelling die recruitment en HR nog moet maken. En dit is het moment om het te doen.” Hoe je dat doet en hoe digitaal gebruiksgemak hierbij bovenaan de lijst moet staan, vertelt Steven Van Belleghem je tijdens het Recruitment Tech Event 2021.

In onderstaande podcast gaat hij dieper in op authenticiteit van recruiters, digitaal gebruiksgemak, de impact van covid, hoe recruiters zich voor kunnen bereiden op de toekomst en nog veel meer.

Profiteer van het early-bird voor #RTE21

Tot en met 1 oktober profiteer je nog van de early bird en betaal je slechts €245,- voor een offline ticket en €75,- voor een online ticket. Mocht het fysieke deel van het event onverhoopt toch niet doorgaan in november, dan krijg je jouw geld terug voor het fysieke deel van het offline ticket en wordt deze omgezet naar een online ticket. Je loopt zo geen risico om in de early bird periode een ticket te kopen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER