Award-winnaar Albert Heijn:

Het inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2020 is van start gegaan. Tot en met 11 september kunnen innovatieve recruitmenttooling en cases waarin tooling een belangrijke rol speelt worden ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2020.

Inzenden

De periode om in te zenden loopt van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 11 september 2020. Op 16 september wordt de voorselectie bekend gemaakt, waarna via de presentaties aan de vakjury (28 september) de nominaties bekend worden gemaakt op 19 oktober. De publieksjury kan vervolgens vanaf 20 oktober haar stem uitbrengen. De complete planning voor de Awards is hieronder te vinden. Meer informatie over het Recruitment Tech Event (en de early bird korting tot 16 september) vind je hier.

Benelux

Net als afgelopen jaar kunnen cases die zich afspelen in België of Luxemburg worden ingezonden, net als recruitmenttooling van leveranciers met een vestiging in de Benelux. De taal waarin moet worden ingezonden is nog wel in het Nederlands. In de afgelopen jaren zijn de awards uitgegroeid tot een belangrijke prijs in het vak met winnaars als VNOM, Olympia, USG, Wonderkind, Flipbase, OnRecruit, Albert Heijn en Recruit Robin.

Inzenden ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die in de afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden via onderstaande button.

Zend jouw tooling in

Inzenden ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden via onderstaande button:

Zend jouw case in

Planning 2020

17 augustus: Start inzenden
11 september: Einde inzenden
16 september: Voorselectie bekend
28 september: Presentaties aan vakjury
19 oktober: Nominaties bekend
20 oktober: Start publieksjury
03 november: Einde publieksjury
19 november: Presentaties nominaties
19 november: Uitgereikt!

Meer info over de awards

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina.

Wat het oplevert

De winnaars van de Awards in 2019, Albert Heijn en Recruit Robin, vertellen je in onderstaande twee video’s wat het winnen ze zoal heeft opgeleverd én geven tips voor het inzenden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER