Recruit Robin won tijdens het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november de Recruitment Tech Award in de categorie ‘Best tooling’. Founder Aron Schilder vertelt wat het winnen van de Award de organisatie heeft opgeleverd en hij vertelt waarom het aan te raden is om ook jouw tooling in te zenden.

Best tool 2019

Met Robin automatiseert de recruiter het sourcingproces en krijgt deze 30-40% meer tijd om relaties te bouwen met kandidaten en stakeholders. Met Robin maakt een recruiter in 39 seconden een zoekopdracht. Terwijl de recruiter in gesprek kan met kandidaten en opdrachtgevers, bouwt Robin shortlists van gekwalificeerde kandidaten. Daarbij verrijkt Robin gevonden profielen met een mailadres en/of telefoonnummer zodat recruiters makkelijk met hen in contact komen. Hier lees je meer over de tooling van Robin.

Leads en nieuwe klanten

Aron Schilder vertelt wat het winnen van de Award Recruit Robin heeft opgeleverd. “Op de eerste plaats erkenning voor het team. We hebben met een clubje van drie een product in de markt gezet waarvan we hoopten dat recruiters hierop zaten te wachten. Het winnen van de Award was wel een bevestiging dat we hiermee moeten doorgaan. Daarnaast leverde het veel publiciteit op, hieruit kwamen veel nieuwe leads en klanten.” In onderstaande video gaat hij in op de ontwikkelingen bij Recruit Robin én geeft hij tips voor het inzenden voor de Awards.

Stuur jouw case of tool in tot en met 11 september 2020

Heb je als gebruiker van recruitmenttooling een mooie case? Of als leverancier een nieuwe tool (of nieuwe feature of module), zend dan uiterlijk 11 september 2020 jouw case of tool in en wie weet ontvang je op 19 november tijdens het Recruitment Tech Event de Recruitment Tech Awards 2020. Kijk voor meer informatie, de deelnamevoorwaarden, de planning en om gratis in te zenden op de speciale pagina’s van de Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER