Olympia en OnRecruit winnen Recruitment Tech Awards 2017

De derde editie van de Recruitment Tech Awards 2017, de prijzen voor effectieve en innovatieve recruitmenttechnologie, is gewonnen door Olympia (Best case) en OnRecruit (Best tooling). Onder toeziend oog van meer dan 300 aanwezigen op het Recruitment Tech Event in Utrecht ontvingen ze uit handen van vakjuryvoorzitter Marieke van Heek de prijs.

Best case: Olympia

Olympia heeft de award gewonnen in de categorie Best case met de WervingsCockpit. Met behulp van de WervingsCockpit is Olympia erin geslaagd de filosofie ‘iedereen e-recruiter’ effectief te activeren. Het resultaat is dat de iedere intercedent bij Olympia nu via de WervingsCockpit toegang heeft tot e-commerce tools en inzichten om bijvoorbeeld betere vacatureteksten te schrijven. Olympia weet hiermee haar instroom op peil te houden, ondanks de algemene landelijke trend dat het aantal sollicitaties afneemt en schaarste toeneemt. De jury was vooral te spreken van over het feit dat de tool door intercedenten in het hele land wordt gebruikt en daarmee effect heeft op de hele organisatie.

Lees meer over de case en bekijk de video met Edwin Velsink van Olympia.

Best tooling: OnRecruit

OnRecruit heeft de award gewonnen in de categorie Best tooling met hun online oplossing op het gebied van analytics, marketing en nurturing. Zodra een kandidaat solliciteert koppelt OnRecruit dit met het recruitment proces in het ATS / CRM, zodat ze de kandidaat tot in het ATS kunnen volgen. Zo weten ze voor welke vacatures je hoeveel sollicitaties nodig hebt voor een hire. Op basis van deze informatie en inzichten kan OnRecruit o.a. geautomatiseerd traffic inkopen voor vacatures zodat ze jouw fill rate verhogen en je time to hire verlagen. Dit doen wij via banen zoek machines en display netwerken.

Lees meer over de case en bekijk de video met Dirk Meeuws van OnRecruit.

Olympia en OnRecruit winnen Recruitment Tech Awards 2017
Dirk Meeuws en René Bolier van OnREcruit geflankeerd door Heleen Stoevelaar (links, dagvoorzitter Recruitment Tech Event) en Marieke van Heek (juryvoorzitter)

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER