Onder het toeziend oog van meer dan 300 vakgenoten ontvingen VNOM en Flipbase tijdens het uitverkocht Recruitment Tech Event de Recruitment Tech Awards 2018. VNOM in de categorie ‘Best case’ en Flipbase in de categorie ‘Best tooling’.

VNOM: e-commerce tooling voor recruitment

VNOM en Flipbase winnen de Recruitment Tech Awards 2018

De vakjury was onder de indruk van de effectiviteit van de case van VNOM die gebruik maakt van tooling en technieken vanuit de marketing. In de korte tijd dat ze nu werken met het Data Management Platform hebben ze al hele mooie resultaten gescoord, die alleen maar beter kunnen worden met alle data die wordt opgebouwd van de doelgroepen. Op basis van de data weten ze van sitebezoekers welke informatie ze belangrijk vinden en deze gepersonaliseerde content zorgt voor een hogere conversie. Tenslotte vond de vakjury de koppeling met de recruitmentsite en het recruitmentsysteem positief en ook de vervolgstappen namelijk het koppelen van een e-mailtool. Bekijk hier de inzending.

Flipbase: Inzet van video makkelijk gemaakt

Flipbase maakt het erg makkelijk om video te integreren in je wervingsproces en dat wordt gewaardeerd door de jury. Het gebruikersgemak is hoog en daardoor makkelijk en snel uit te rollen in grotere recruitmentteams. De innovatie zit volgens de jury met name in het toegankelijk maken van de inzet van video. De tool is verder integreerbaar in recruitmentsystemen, recruitmentsite en social media. En de video’s verdwijnen weer als de vacature is ingevuld. Last but not least is de prijs ook prima waardoor het laagdrempelig is om mee aan de slag te gaan. Bekijk hier de inzending.

De Recruitment Tech Awards 2018 werden, net als de eerste 3 edities, mogelijk gemaakt door Compagnon.

Uitreiking terugkijken

De uitreiking werd live uitgezonden via Facebook en kun je hieronder terugkijken.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER