Inzenden

Van maandag 13 augustus tot en met maandag 10 september 2018 kun je als gebruiker van recruitment tooling een effectieve case inzenden of als leverancier een innovatieve tooling. Win jij dit jaar de Recruitment Tech Award 2018 en volg je de winnaars van vorig jaar, OnRecruit en Olympia, op?

Case Inzenden

Wil je als werkgever, bureau (uitzendbureau, w&s-bureau of detacheerder), interim recruiter een case inzenden voor een Recruitment Tech Award, maak dan gebruik van het formulier dat je via onderstaande link kunt invullen. Ook leveranciers die namens een klant een case inzenden, kunnen dit formulier gebruiken. Het formulier kun je tussentijds maximaal 30 dagen opslaan en later afmaken en versturen.

Tooling inzenden

Wil je als leverancier van recruitment tooling inzenden voor een Recruitment Tech Award, maak dan gebruik van het formulier dat je via onderstaande link kunt invullen. Het formulier kun je tussentijds maximaal 30 dagen opslaan en later afmaken en versturen.

Na het versturen ontvang je een bevestigingsmail. Jouw case of recruitment tooling wordt, indien deze voldoet aan de eisen, ter inspiratie verspreid over de tijd gepubliceerd op Recruitmenttech.nl. Publicatie staat los van voorselectie of nominatie.

Tot en met maandag 10 september 23.00 uur kun je jouw case met effectieve gebruikmaking van recruitment tooling of jouw innovatieve recruitment tooling inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2018.