4 HR & recruitment tech events die je dit najaar zeker niet mag missen

Ook in 2019 staan er enkele interessante HR en recruitment tech events op het programma. We hebben er acht op een rijtje gezet die je zeker niet mag missen.

Werf& Selectie Jaarcongres 2019: 15 oktober

Op 15 oktober 2019 organiseert Werf& het tweede Werf& Selectie Jaarcongres: hét event over succesvol werven & selecteren. Laat je deze dag inspireren tijdens 3 plenaire keynotes met topsprekers 20 verdiepende breakouts met praktijkcases. Ontmoet 150 vakgenoten en vergroot je netwerk.

Meer informatie vind je hier.

UNLEASH Paris: 22 & 23 oktober

UNLEASH World Conference & Expo kent in 2019, in plaats van Amsterdam, een editie in Parijs en is de grootste conferentie ter wereld over de toekomst van het werk en HR-technologie.

Meer informatie vind je hier.

Digitaal-Werven: 29 oktober

Begin november vindt alweer voor de dertiende keer het Digitaal-Werven event in Utrecht plaats. Dit jaar zal Digitaal-Werven wederom het beste van nationale bodem combineren met internationale topsprekers.

Meer informatie vind je hier.

Recruitment Tech Event 2019: 21 november

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. In 2019 vindt de 5e editie plaats op donderdag 21 november. Tot 1 oktober meld je je nog aan voor deze jubileumeditie met liefst €50,- korting!

Meer informatie vind je hier.

Voor een compleet en actueel overzicht van events, bootcamps en cursussen op het gebied van recruitment kan je een kijkje nemen in de Agenda.

UNLEASH London: 19 & 20 maart (plaatsgevonden)

UNLEASH World Conference & Expo keert in 2019 terug in Londen en is de grootste conferentie ter wereld over de toekomst van het werk en HR-technologie.

Naarmate organisaties zich aanpassen aan de toekomst van het werk, moet ook de manier van het leiden van een organisatie veranderen om het maximale uit je personeel te halen. Leiderschap moet even adaptief zijn als de organisatie die ze willen creëren. Ruim 5000 leiders van de meest grootste ondernemingen, startups, media en overheden zullen UNLEASH bijwonen in Londen.

Meer informatie vind je hier.

Talent Acquisition Live: 18 april (plaatsgevonden)

De toonaangevende Nederlandse kennisplatformen voor recruitment, Digitaal-Werven en Werf &, hebben hun krachten gebundeld om een voor de tweede keer een internationaal evenement te organiseren: Talent Acquisition Live.

Sluit je aan bij ruim 200 recruitmentprofessionals tijdens Talent Acquisition Live op 18 april 2019 in Amsterdam. Verwacht onderwerpen als augmented sourcing, interviews via voicebots, het vermenselijken van het wervingsproces, mega sourcing, geautomatiseerde talentpipelines, referral hiring en veel meer innovatieve talentwerving. Bekijk hieronder de aftermovie van de eerste editie die plaatsvond in september 2018.

Meer informatie vind je hier.

Werf& Live 2019: 16 mei (plaatsgevonden)

Hét vakevenement van het jaar over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Met op het programma onder meer: de uitreiking van de jaarlijkse Werf& Awards, netwerken met 400 vakgenoten, 4 inspirerende keynote sprekers en 20 verdiepende impactsessies.

Meer informatie vind je hier.

Demo_Day 2019: 6 juni 2019 (plaatsgevonden)

Op donderdag 6 juni 2019 tonen meer dan 50 leveranciers van recruitment- én talenttechnologie hun oplossingen waarmee de expo vloer meer dan verdubbelt. Na twee edities met recruitmenttooling breidt de 2019-editie van Demo_Day in 2019 uit met talent tooling. Tot 31 mei meld je je aan voor slechts €65,-!

Demo_Day bestaat niet alleen uit een expo vloer waar leveranciers van recruitment en talent tooling één op één demo’s geven, maar ook uit demo talks in een tweetal kleine theaters verspreid over de expo vloer. Daarnaast geven onafhankelijke experts zogenaamde tech talks.

Meer informatie vind je hier.

Voor een compleet en actueel overzicht van events, bootcamps en cursussen op het gebied van recruitment kan je een kijkje nemen in de Agenda.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER