Tijdens de Eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly vertelde Jessey de Charon de Saint Germain over het winnen van de Recruitment Tech Awards 2018 met VNOM en wat dit voor de organisatie betekent.

VNOM

Jessey de Charon de Saint Germain is maar wat trots op het winnen van de Recruitment Tech Awards 2018 in de categorie Best case. “Het is een bekroning op het werk van dit jaar. VNOM is een jong bedrijf, we zijn nog klein eigenlijk. De marketingafdeling bestaat nog geen twee jaar. We groeien enorm en we gaan dan ook een tweede vestiging openen, in Utrecht. Daar gaan we doorvertalen wat we ook in Rotterdam doen.” In onderstaand fragment, uit de eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly, vertelt hij meer over VNOM, hun 2018 en de plannen voor de toekomst.

Benieuwd naar de case van VNOM? Bekijk hier hun inzending.

Eindejaarsspecial

In deze bomvolle uitzending schoven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, naast Jessey de Charon de Saint Germain ook diverse andere gasten aan. Patrick Boonstra vertelde over de staat van de Nederlandse tooling, Bas van de Haterd vertelde over assessment tooling, Mark van Assema schoof aan om te praten over HR tech en ook de winnaar van de Recruitment Tech Awards 2018 in de categorie Best tooling, Flipbase, vertelde over hun jaar. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikten we terug op 2018 en vooruit op 2019 op het gebied van recruitment. De uitzending is hieronder integraal terug te kijken. Op 30 januari staat de eerste Monthly van 2019 op het programma, waarin Jop Verheijen van Randstad Go te gast is.


De uitzending start op minuut 7.01.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER