In deze krappe arbeidsmarkt moet je als werkgever actief op zoek naar de kandidaat, waarbij searching en sourcing steeds vaker wordt toegepast. Expert Patrick Boonstra behandelt in deze aflevering van Recruitment Tech Insights diverse search- en sourcingstools.

Tools

“Ik geloof dat je als sourcer bovengemiddeld techniek moet snappen en leuk moet vinden, maar het allerbelangrijkste is dat je weet wat je zoekt”, vertelt Boonstra. “Tools helpen je de saaie dingen te automatiseren.” Deze searchtools kunnen in verschillende categorieën worden ingedeeld. Deze behandelt Boonstra in onderstaande video.

Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerpen op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten. De zesde aflevering verscheen in juni en daarin werd stilgestaan bij het gebruik van een multiposter of job marketing platform.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Youtube of Facebook.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER