Tijdens TruAmsterdam 2018 sprak Recruitment Tech TV met Ellen van Dieren van De Recruitment Trainer. Zij vertelt meer over de inzet van video in recruitment.

Basis

“Video is erg belangrijk voor recruitment en het gaat alleen maar belangrijker worden de komende jaren”, voorspelt Van Dieren tegenover de camera van Recruitment Tech. “We weten allemaal dat we moeten resoneren met het publiek en als we dit publiek willen bereiken, moeten we ook de apparaten, kanalen en verhalen gebruiken die het publiek aanspreken. Ik denk dan ook dat video de basis gaat worden.”

Connectie

In onderstaande video gaat ze verder in op het belang van het bereiken van de kandidaat. “Het belangrijkste in recruitment is het maken van de connectie, zeker in de kandidatenmarkt waar we in zitten. We moeten de connectie zien te vinden met de mensen die we willen bereiken”, aldus Van Dieren.

Werf& Selectie Jaarcongres

Ellen van Dieren geeft tijdens het aankomende Werf& Selectie Jaarcongres een expertsessie over Candidate Experience. Meer informatie over dit event, dat op 16 oktober plaatsvindt in Utrecht, is hier te vinden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER