Op het HR Tech World Congress 2016 in Parijs sprak Recruitment Tech TV met mede-oprichter en CEO van Candidate.ID; Adam Gordon. Candidate.ID is een recruitment automation startup dat inzichtelijk maakt wie in jouw talentpool het meest geinteresseerd is een bepaalde vacature op basis van zijn/haar oriëntatiegedrag.

Over Candidate.ID

Candidate.ID noemt zichzelf een Talent Pipelining Platform wat kandidaten in een talentpool kan ‘engagen’ aan de hand van e-mail marketing, activiteiten monitoring en koppelingen met recruitment- en CRM-systemen. In Candidate.ID kun je zien welke kandidaten de afgelopen periode actief zijn geweest op basis van het monitoren van e-mails en hun bezoek vervolgens op de recruitmentsite. Hierdoor weet je welke kandidaten het meest openstaan om benaderd te worden voor een baan.

Meer interviews

Al eerder zijn interviews gepubliceerd met Softfactors’ Reto Rüegger, Matthias Wolf’s Firstbird, Skeeled’s Nicolas Speeckaert en PathMotion’s David Rivel en de komende weken publiceren we bijna wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je nog interviews verwachten met de mensen achter PeerPilot en Beamery.

Bekijk ook de videoimpressies van beide dagen van HR Tech World Congress 2016:

HR Tech World Congress 2017

In 2017 vindt HR Tech World maar liefst drie keer plaats:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER