Op het HR Tech World Congress 2016 in Parijs spraken we met Skeeled. Skeeled is een startup dat een recruitmentsysteem combineert met multiposting en videoselectie, maar ook gekoppeld kan worden aan het reeds bestaande recruitmentsysteem. Kwaliteit van de video is helaas niet optimaal.

Over Skeeled

Het Belgische/Luxemburgse Skeeled ondersteunt recruiters en HR-afdelingen bij het digitaliseren en automatiseren van het recruitmentproces. Het combineert multiposting, geautomatiseerde (video)screening en ranking van kandidaten op geschiktheid met de functionaliteiten van een recruitmentsysteem. Na een sollicitatie heb je als werkgever een goed beeld van een kandidaat op basis van het assessment en het video-interview en wordt de kandidaat automatisch geranked t.o.v. de vacature en de andere kandidaten (zie voorbeeldrapportage). Sinds eind 2016 is de tool ook beschikbaar in de Nederlandse taal.

Meer interviews

Al eerder zijn interviews gepubliceerd met Softfactors’ Reto Rüegger, Matthias Wolf’s Firstbird en PathMotion’s David Rivel en de komende weken publiceren we bijna wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je nog interviews verwachten met de mensen achter CandidateID, PeerPilot en Beamery.

Bekijk ook de videoimpressies van beide dagen van HR Tech World Congress 2016:

HR Tech World Congress 2017

In 2017 vindt HR Tech World maar liefst drie keer plaats:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER