Woensdag 26 oktober was de laatste dag van HR Tech World Congres 2016. Het grootste Europese event op het gebied van HR technologie. Meer dan 4.000 professionals uit de hele wereld kwamen bijeen om zich te laten informeren over HR-technologie. Recruitment Tech TV was er ook de tweede dag bij en doet verslag in deze video.

Video-interviews

Naast de sfeerimpressie van dag 1 en dag 2 worden video-interviews gehouden met veelbelovende internationale tech-bedrijven op het gebied van recruitment. Onder meer sprak Martijn Hemminga (initiatiefnemer van Recruitmenttech.nl) op de tweede dag met CandidateID, Skeeled en Beamery. Deze interviews verschijnen de komende tijd op Recruitmenttech.nl.

Volg ons op Facebook, Twitter of Youtube om op de hoogte te blijven. Of schrijf je in voor de e-mail update.

Video-impressie dag 1

Bekijk hier ook de video-impressie van dinsdag 25 oktober van HR Tech World Congress.

HR Tech World Congress in 2017

Ook in 2017 vindt HR Tech World weer plaats: in London, San Franciso en (terug in) Amsterdam.

HR Tech World Congress 2017

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER