Eind oktober vond HR Tech World Congress 2016 plaats in Parijs. Voor Recruitment Tech TV interviewde Martijn Hemminga startups op het gebied van recruitmenttechnologie. In deze video een interview met Reto Rüegger, oprichter van Softfactors.

Over Softfactors

Het Zwitserse Softfactors is een selectie-oplossing die zowel de harde als zachte criteria bij kandidaten meet en vervolgens kan vergelijken. Er wordt gekeken naar kwalificaties, werkervaring, sociale vaardigheden en de persoonlijkheid van de kandidaten en deze worden vergeleken met de eisen van de vacature. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een set van competenties en vooraf gedefinieerde functieprofielen.

Meer interviews

De komende weken publiceren we wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je interviews verwachten met tools als CandidateID, Skeeled, PeerPilot, PathMotion, Firstbird en Beamery.

Bekijk ook de videoimpressies van beide dagen:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER