Gisteren, dinsdag 25 oktober, was de eerste dag van het grootste Europese event op het gebied van HR technologie: HR Tech World Congres 2016. Locatie is het Palais des Congres, waar meer dan 4.000 professionals uit de wereld van HR en technologie samenkomen. Recruitment Tech TV is erbij en doet verslag met in deze video een impressie van de eerste dag.

Video-interviews

Naast de sfeerimpressie worden video-interviews gehouden met veelbelovende internationale tech-bedrijven op het gebied van recruitment. Onder meer spraken we op de eerste dag met PeerPilot, PathMotion, Firstbird en Softfactors Deze interviews verschijnen de komende tijd op Recruitmenttech.nl.

Volg ons op Facebook, Twitter of Youtube om op de hoogte te blijven. Of schrijf je in voor de e-mail update.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER