Eind oktober vond HR Tech World Congress 2016 plaats, het jaarlijkse evenement over HR-technologie. Voor Recruitment Tech TV sprak Martijn Hemminga met met diverse startups op het gebied van recruitmenttechnologie. In deze video een interview met Matthias Wolf van referral tooling Firstbird.

Over Firstbird

Het Oostenrijkse Firstbird biedt een referral oplossing, zodat medewerkers eenvoudig hun netwerk kunnen bereiken en je als organisatie alles kunt bijhouden. Naast medewerkers kun je iedereen Talent Scout maken, zoals Firstbird de verwijzer noemt. Talent Scouts kunnen eenvoudig vacatures delen op hun sociale netwerken zodat je als organisatie kwalitatieve sollicitaties ontvangt. Firstbird is zowel losstaand te gebruiken als geïntegreerd in het recruitmentsysteem. Op de site is de investering terug te bekijken en er is zelfs een beperkte gratis versie.

Meer interviews

Al eerder zijn interviews gepubliceerd met Softfactors’ Reto Rüegger en PathMotion’s David Rivel en de komende weken publiceren we bijna wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je interviews verwachten met de mensen achter CandidateID, Skeeled, PeerPilot en Beamery.

Bekijk ook de videoimpressies van beide dagen van HR Tech World Congress 2016:

HR Tech World Congress 2017

In 2017 vindt HR Tech World maar liefst drie keer plaats:

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER