In oktober vond het jaarlijkse evenement over HR-technologie HR Tech World Congress weer plaats en Recruitment Tech TV sprak daar met diverse startups op het gebied van recruitmenttechnologie. In deze video een interview met David Rivel CEO van PathMotion.

Over PathMotion

PathMotion‘s online carrièreplatform (binnen jouw recruitmentsite of Facebook) biedt potentiële medewerkers de mogelijkheid om interactief te discussiëren met huidige medewerkers om zo de organisatie beter te leren kennen. PathMotion faciliteert interactie waardoor testimonials niet meer statisch zijn, maar op basis van spontaan gestelde vragen of georganiseerde live chats worden verrijkt. Het Franse bedrijf dat in 2013 begon claimt hiermee het employer brand van de organisaties te versterken door middel van story telling van eigen medewerkers. Niet alleen de persoon die vragen stelt kan de antwoorden bekijken, maar iedereen, waardoor er een authentieke door medewerkers samengestelde FAQ ontstaat. PathMotion is in Engeland en Frankrijk met name sterk binnen campus recuitment met klanten als Deloitte, KPMG en Orange.

Meer interviews

Het eerste interview was met Softfactors’ Reto Rüegger en de komende weken publiceren we wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je interviews verwachten met de mensen achter CandidateID, Skeeled, PeerPilotFirstbird en Beamery.

Bekijk ook de videoimpressies van beide dagen:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER