Donderdag 20 oktober werd IVY works verrast met de nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016. Tijdens de Nominatietour kwam initiatiefnemer Martijn Hemminga langs in Tilburg om de nominatie te overhandigen. Bekijk het interview met Pascalle Ligtenberg van IVY works.

Genomineerd in categorie ‘Best tooling’

IVY works is genomineerd in de categorie ‘Best tooling’. Met voorspellende en wetenschappelijk onderbouwde people analytics zorgt IVY works ervoor dat altijd de juiste persoon op de juiste plek terecht komt.

Pascalle Ligtenberg van IVY works krijgt de nominatie voor de Recruitment Tech Award overhandigd
Pascalle Ligtenberg van IVY works krijgt de nominatie voor de Recruitment Tech Award overhandigd

Breng jouw stem uit

Je kan tot en met 10 november 2016 17.00 uur jouw stem uitbrengen op IVY works in de publieksjurering.

Over de Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards 2016 zijn de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechologie en worden 24 november 2016 voor de tweede maal uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER