Donderdag 20 oktober werd USG People verrast door initiatiefnemer Martijn Hemminga met de nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016. Tijdens de Nominatietour kwam initiatiefnemer Martijn Hemminga langs in Almere om de nominatie te overhandigen. Bekijk het interview met Ton Sluiter van USG People.

Genomineerd in categorie ‘Best case’

USG People is genomineerd in de categorie ‘Best case’. Dankzij het koppelen van databases en een nieuwe tool met semantische zoektechnologie van Textkernel weet USG People meer plaatsingen en een kostenbesparing te realiseren.

Ton Sluiter, Hans Schutten (beiden USG People) en Kim Pieschel (Textkernel) ontvangen de nominatie
Ton Sluiter, Hans Schutten (beiden USG People) en Kim Pieschel (Textkernel) ontvangen de nominatie

Breng jouw stem uit

Je kan tot en met 10 november 2016 17.00 uur jouw stem uitbrengen op USG People in de publieksjurering.

Over de Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards 2016 zijn de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechologie en worden 24 november 2016 voor de tweede maal uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER