Donderdag 9 juni vond de 7e editie plaats van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Met een afwisselend programma werden recruiters, hr- en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals bijgepraat over de laatste trends op het gebied van recruitmenttechnologie. In plenaire keynotes en talkshows en in breakouts passeerden onder meer onderwerpen als digital transformation, selectie op basis van skills, metaverse, recruitment process automation. De aftermovie van het Recruitment Tech Event geeft een goed beeld van hoe de dag eruit zag.

Aftermovie

bekijk hieronder de aftermovie van het Recruitment Tech Event 2022 dat 9 juni plaatsvond bij Van der Valk in Utrecht.

Foto’s

Naast de aftermovie zijn er ook de foto’s nog die je op de fotopagina kunt vinden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER