Donderdag 9 juni toonden 39 verschillende leveranciers van recruitmentsoftware hun oplossingen tijdens Recruitment Tech Demo_Day. Tijdens deze 6e editie in Utrecht lieten honderden recruiters zich bijpraten en konden ze uiteenlopende software bekijken en proberen. (Her)beleef Recruitment Tech Demo_Day in deze aftervideo.

Aftervideo

Bekijk hieronder de aftervideo:

Foto’s

Bekijk ook de foto’s die zijn gemaakt van Recruitment Tech Demo_Day op deze pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER