6 redenen om je nog aan te melden voor het Recruitment Tech Event op 9 juni in Utrecht!

Wil je je 18 november laten informeren en inspireren hoe technologie jouw recruitment in 2022 kan optimaliseren? Meld je dan nog snel aan vóór 6 november, want dan gaat het last minute tarief in voor zowel een offline als online ticket voor het Recruitment Tech Event.

Offline én online

We hopen je op 18 november tijdens RTE21 weer ‘live’ te mogen begroeten! Er zijn 150 plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig te zijn bij de Pathé Leidsche Rijn in Utrecht. Wees er snel bij want vol=vol. Liever online aanwezig? Geen probleem, het Recruitment Tech Event 2021 is online ook in zijn geheel te volgen. Aanmelden voor RTE21 doe je hier.

Steven Van Belleghem verzorgt keynote

Expert Steven Van Belleghem verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2021 een keynote over het binnenhalen van kandidaten en de uitdagingen hiervan gezien de veranderingen die corona, ook voor recruitment, heeft veroorzaakt. Recruitment Tech sprak met hem over zijn visie op de digitalisering van onder meer recruitment: “Dit is een unieke mogelijkheid voor recruiters, ze zijn jarenlang te conservatief geweest.” Het hele gesprek lees of luister je hier terug.

Inspirerende sessies en cases

Naast de inspirerende keynote van Steven Van Belleghem zit het programma bomvol met recruitment tech cases, breakout sessies, talkshows en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2021. Het hele programma is hier te vinden. Het event zal zowel online als offline plaatsvinden in Utrecht. Meer informatie vind je hier.

Corona-proof event

Wanneer je het Recruitment Tech Event online volgt, is het event corona-proof te volgen, maar dat geldt zeker ook wanneer je live aanwezig bent in de Pathé Leidsche Rijn bioscoop in Utrecht. Als drukbezochte locatie weet Pathé als geen ander hoe ze hun gasten gastvrij en veilig kunnen laten genieten. De luchtventilatie voldoet aan de wet- en regelgeving en zit ruim boven de wettelijke normen. De lucht in de bioscoopzalen wordt niet gerecirculeerd en wordt elke tien minuten volledig ververst. Uiteraard is er de corona-check aan de deur. Verder geldt voor ruimtes waar je vrij kan lopen, zoals tijdens de lunch en pauzes, een maximale capaciteit van 75%. Uiteraard zijn er voldoende plekken om je handen te desinfecteren en vragen we iedereen om geen handen te schudden maar een alternatieve begroeting te kiezen. Een mondkapje is niet nodig, maar het staat je uiteraard vrij om er een te dragen.

Sfeer proeven

In onderstaande compilatie van de editie van 2019 en 2020 krijg je een goede indruk wat je kan verwachten op 18 november a.s.:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER