Afgelopen maanden hebben ze bij Eelloo hard gewerkt aan nieuwe technologie. En zo zijn ze op een opmerkelijk idee gekomen: Tinder-like vacaturematching ondersteund door Artificiële Intelligentie (AI), ze noemen het Mark My Words. Het doel hiervan is om meer zicht te krijgen op het eigen profiel en zodoende beter in staat is vacatures te vinden die bij hem passen. In dit interview is head op product- en strategy bij Eelloo, Jaap Jan van Assen aan het woord om meer uitleg te geven over deze nieuwe tool.

Mark My Words

Na het aanmaken van een account op de website van Mark My Words kan je hun AI-zoekmachine uitproberen. Je begint met wat vragen vooraf, daarna kun je van start. Je beoordeelt 4 voorbeeldvacatures en markeert daarin de woorden die jou bevallen of juist niet. Vandaar de naam ‘Mark My Words’. Op basis van de woorden die je markeert bouwt de AI-zoekmachine jouw profiel op en stelt je bijpassende vacatures voor. Door deze vacatures weer te beoordelen en woorden te markeren, kun je blijven bijsturen.

Lopend experiment

‘Momenteel is hetgeen dat beschikbaar is voor het publiek nog een r&d opstelling. We zijn daar allerlei experimenten aan het draaien hoe we op verschillende vlakken de tool bereid kunnen maken. Enerzijds het algoritme, anderzijds ook de user experience van het instrument’, aldus Jaap Jan van Assen.

Bekijk het volledig interview hieronder.

Over Eelloo

Vanuit Fort ‘t Hemeltje in Houten geven ze met hun team van onderzoekers, psychologen en programmeurs de organisatie van de toekomst vorm. Met hun RH-methode helpen ze organisaties om mensen centraal te stellen. En met hun online producten, diensten en advies geven ze iedereen de regie.

Eelloo nodigt je uit om de nieuwe, interactieve vacature-zoektool ‘Mark my words’ uit te proberen. Ga samen met Artificial Intelligence op zoek gaat naar passende vacatures via deze link.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER