Op donderdag 19 november vond het Recruitment Tech Event 2020 plaats, alweer de zesde editie van het event waar de recruitmenttechnologie van morgen onder de loep genomen wordt. Geniet hier na met beelden van die dag.

Nagenieten

Ondanks dat het een online event was, lieten honderden online bezoekers zich inspireren over de trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment en technologie. Een overzicht van de dag zie je hierboven terug in de aftermovie van het Recruitment Tech Event.

Kijk de gratis replay

Het event gemist? Je kan de replay gratis terugkijken door je hier aan te melden. Jouw gegevens worden dan met de partners gedeeld. Heb je dit liever niet? Dan kan je ervoor kiezen het ticket aan te schaffen waarbij jouw gegevens niet gedeeld worden.

Foto’s

Ondanks dat het event wat anders in elkaar stak dan normaal, hebben we uiteraard weer schitterende foto’s weten te scoren. Deze vind je hier. In 2021 staat alweer de zevende editie op het programma, deze gaat plaatsvinden op 18 november. Save the date!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER