Het drukbezochte Recruitment Tech Event 2020 is achter de rug en dus is het alweer tijd om terug te blikken. Dit was het Recruitment Tech Event 2020 in good old foto’s!

In 2021 gaan we door met de zevende editie van het Recruitment Tech Event! Of het een offline, online of hybride event is, dat kunnen we nu nog niet verklappen. Maar we kunnen je alvast wel de datum vertellen. Save the date 18 november 2021, op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Foto’s #RTE20

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER