Het drukbezochte Recruitment Tech Event 2020 is achter de rug en dus is het alweer tijd om terug te blikken. Dit was het Recruitment Tech Event 2020 in good old foto’s!

In 2021 gaan we door met de zevende editie van het Recruitment Tech Event! Of het een offline, online of hybride event is, dat kunnen we nu nog niet verklappen. Maar we kunnen je alvast wel de datum vertellen. Save the date 18 november 2021, op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Foto’s #RTE20

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER