8vance Matching Technologies neemt recruitmentsoftware Gini-Recruit over

Het Nederlands-Duitse AI-softwarebedrijf 8vance Matching Technologies neemt het Hengelose bedrijf Gini-Recruit over. De naam Gini-Recruit blijft bestaan, net als de vestiging in Hengelo. De nieuwe combinatie wil in 2021 AI-gedreven recruitment beschikbaar maken voor alle partijen die daar behoefte aan hebben: corporate, commercieel, groot, klein.

AI-technologie

8vance heeft een slimme AI-matchtechnologie ontwikkeld die kijkt in hoeverre mensen passen bij vacatures, projecten of bijvoorbeeld functiehuizen. Hiervoor wordt gekeken naar vaardigheden, competenties, ervaring en persoonlijkheid. Gini-Recruit is een leidende aanbieder van gebruiksvriendelijke software voor recruitment marketing, applicant-tracking en talent coaching.

End-to-end oplossing

Met deze overname creëert 8vance een pasklare end-to-end oplossing voor recruitment en loopbaanbegeleiding. Hierbij worden de voordelen van beide oplossingen gecombineerd en zet 8vance in op maximale ontzorging van arbeidsbemiddelaars, coaches en HR-professionals.

Eco-systemen

Deze aanpak leidt tot grote doorlooptijdwinst, efficiëntieverbetering en diepere analytics bij alle vormen van talentmobiliteit. Ook wordt het zeer eenvoudig en veilig om (gedeelde) talent pools en recruitment eco-systemen te maken. De geïntegreerde oplossing komt per 15 december beschikbaar bij een aantal geselecteerde klanten, inclusief integraties met diverse backoffice systemen en cv-databanken. De huidige producten van 8vance en Gini blijven ook als afzonderlijk producten bestaan.

Verbreden

Han Stoffels, CEO van 8vance: “Door de toevoeging van Gini verbreden wij ons marktbereik aanzienlijk. Klanten kunnen nu zowel bij ons terecht voor integratie van onze AI-matching als voor een volledige end-to-end oplossing. Zo maken wij autonome matching voor iedereen bereikbaar.”

Matchtechnologie

Autonome matchtechnologie wordt vooral ingezet bij: recruitment, talent pooling, jobcarving, interne werk- en talentmarktplaatsen, loopbaanbegeleiding en outplacement. Daarnaast is de technologie ook beschikbaar voor individueel carrièremanagement. Zo kan iedereen nu al op jobliebe.nl ontdekken welke kansen er voor hem of haar in de markt zijn op basis van de eigen vaardigheden en competenties.

Synergie

Bob van den Berg, CEO van Gini-Recruit: “Wij zagen internationale spelers reeds voorsorteren op autonome matchtechnologieën om sneller, wendbaarder en meer kosteneffectief te worden, daarom creëert het samengaan met 8vance veel synergie. 1 plus 1 wordt hierdoor 3!”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER