Aanstaande woensdag 2 december neemt Recruitment Tech het laatste nieuws met je door in de Monthly om 16.00 uur live via LinkedIn Live.

Laatste nieuws

In de Recruitment Tech Monthly praten we je in ongeveer 20 minuten helemaal bij over het laatste nieuws van de afgelopen maand. Hoe gaat de recruitmentwereld om met de coronacrisis, welke nieuwe tools zijn gelanceerd, welke werkgevers en bureaus hebben voor welke oplossingen gekozen en de laatste overnames en investeringen uit binnen- en buitenland. Verder kijken we terug en vooruit naar events over recruitmenttechnologie en krijg je voorproefjes van nog te verschijnen video’s en podcasts.

Uitzending: woensdag 2 december, 16.00 uur

In de live-uitzending op 2 december om 16.00 uur staan we onder meer stil bij:

  • 8vance neemt recruitmentsoftware Gini-Recruit over
  • Mysolution neemt OTYS over
  • De nieuwe Benelux Recruitment Tech Landscape 2021 is nu uit
  • Terugblik op het Recruitment Tech Event 2020
  • Hoe vergaat het de kersverse winnaars van de Recruitment Tech Awards?
  • En nog veel meer…

Volg Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream woensdag om 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER