Dit zijn de genomineerden voor de Startup Pitch van Demo_Day 2020

Welke innovatieve recruitmenttooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Demo_Day 2020 op 11 juni in Utrecht? Stem tot en met 8 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze één van de drie demo spots tijdens het event. Stemmen kan hier.

Dit zijn de genomineerden:

Byner

Byner biedt contractmanagement, urenregistratie en facturatie voor organisaties die zich richten op detachering, consultancy en contract management rondom professionals, klanten en leveranciers.

Alles over de tool van Byner lees je hier.

Hireslim

Hireslim is een innovatief chatgestuurd kandidaat-leveringsplatform. Door middel van videovacatures en geofencing worden voornamelijk lokale passieve leads aangetrokken. Wanneer een lead interesse toont wordt een omnichannel chatgesprek gestart. In dit gesprek wordt de kandidaat zijn interesse bevestigd, vragen beantwoord en wordt de kandidaat gescreened middels kwalificatievragen. Indien positief wordt direct een afspraak ingepland en de kandidaat-informatie gedeeld met de opdrachtgever.

Alles over de tool van Hireslim lees je hier.

Jobsupporters

Met Jobsupporters kun je snel en flexibel werken-bij websites en vacature landingspagina’s genereren. Altijd visueel aantrekkelijk geven ze jouw employer brand een gezicht. Eventueel kan er een jobmarketing of employer branding campagne aan gekoppeld worden zodat de relevante doelgroep bereikt wordt.

Alles over de tool van Jobsupporters lees je hier.

Magisco

Magisco is een platform waar IT’ers worden gematcht met organisaties op basis van soft skills (persoonlijkheid icm. cultuur). IT’ers blijven geheel anoniem en krijgen de vacatures te zien van bedrijven die door ons algoritme met hen zijn gematcht. De IT’er blijft anoniem tot dat hij/zij besluit een bericht te sturen. Vanaf dit moment ontstaat er een gesprek en krijgt de organisatie (aan de andere kant) het gehele profiel van de IT’er te zien.

Alles over de tool van Magisco lees je hier.

RecruitEverywhere

Als je op zoek bent naar internationaal talent, geeft RecruitEverywhere je zicht waar in Europa je deze het beste kunt werven. Daarnaast kun je vacature ook daadwerkelijk overal op de wereld plaatsen, -al dan niet door een locale expert vertaald-. Het advies dat je krijgt is afhankelijk van het aantal sollicitanten dat je zoekt. Het advies is dan ook anders naarmate je meer of minder sollicitanten zoekt. Je kunt dus heel snel en makkelijk, overal op de wereld werven!

Alles over de tool van RecruitEverywhere lees je hier.

Welke startup verdient volgens jou een plek op Demo_Day 2020? Breng hier je stem uit!

Kom gratis naar Demo_Day 2020

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, is het niet ‘offline’, dan richten we een online beurs in waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER