Ontdek Mysolution & OTYS op 31 maart tijdens Demo_Night voor bureaus

Tijdens Demo_Night op 31 maart, een kleinschalig ‘op weg naar huis’-event, kan je kennismaken met maximaal 6 verschillende leveranciers van recruitmentsystemen voor bureaus. De volgende twee partners die hier hun verhaal gaan doen, zijn Mysolution en OTYS. De teller staat nu op vier.

Gratis event

Naast een plenaire demo per leverancier, kun je je één op één laten bijpraten. Ook kun je je vragen voorleggen aan experts Hans Scheers en Martijn Hemminga. Deelname is inclusief walking dinner en drankjes. Hier meld je je gratis aan. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. De eerste twee partijen die bekend gemaakt werden, waren Carerix en Bullhorn; zij geven beide een demo waarover hier meer te vinden is.

Demo: Mysolution

In de huidige krappe arbeidsmarkt wil je de juiste kandidaten veroveren met een persoonlijke aanpak. Tegelijkertijd maak je als organisatie graag een efficiencyslag: je wil verder digitaliseren. Je realiseert je dat minder handmatig werk leidt tot minder fouten. Ook wil je middels overzichtelijke rapportagedashboards kunnen sturen op KPI’s. Herkenbaar?

Wij laten zien dat je je ATS optimaal kan integreren met de backoffice. Een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning met een sterke tijd- en foutreductie als resultaat.

Demo: OTYS

Het meest complete innovatieve recruitmentsysteem. Met het systeem wordt het hele recruitmentproces geoptimaliseerd en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Hierdoor kan er meer aandacht worden geschonken aan kandidaat en opdrachtgever. Maak niet alleen méér, maar ook betere matches binnen de veranderende arbeidsmarkt.

In deze demo laten we zien waar OTYS toe in staat is in de breedste zin van het woord. Eenvoudig vacatures multiposten, vacatures plaatsen op jouw website, cv’s in enkele seconden uitlezen, kandidaten online voorstellen, maar ook rapportages maken om precies te zien hoeveel medewerkers je hebt geplaatst in de afgelopen periode. Te veel functies om op te noemen!

Aanmelden

Het aantal plaatsen tijdens Demo_Night is beperkt om iedereen voldoende tijd en ruimte te geven om de systemen te ontdekken. Meld je snel aan om jouw plek te reserveren. Je kunt kiezen voor een gratis ticket (partners betalen dan jouw deelname en mogen je eenmalig benaderen n.a.v. het event) of een betaald ticket (€ 45,-). Hier meld je je gratis aan.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER