Demo_Night recruitmentsystemen voor bureaus gemist? Kijk hier de demo's op je gemak terug

Heb jij 31 maart onverhoopt Demo_Night recruitmentsystemen voor bureaus gemist, maar wil je je toch nog laten inspireren op dit gebied? Lees hieronder hoe je eenvoudig de replay van de demo’s en de expertsessies terugkijkt.

Demo’s Carerix, Mysolution, Bullhorn & OTYS

Bezoekers van Demo_Night konden online in gesprek met vier prominente leveranciers van recruitmentsystemen voor bureaus: Carerix, Mysolution, Bullhorn en OTYS. Van alle vier de partijen was ook een demo-sessie te volgen. Heb je deze sessies gemist en wil je ze toch graag terugkijken? Meld je dan aan voor de Demo_Night Replay en krijg een maand lang (gratis) toegang.

Expertsessies: selecteren en implementeren ATS

Ook de twee expertsessies zijn hier terug te kijken. Hans Scheers van Experts in Flex/Xapax legt de bezoekers uit hoe je je implementatieproces kunt laten slagen. Martijn Hemminga, oprichter van onder meer recruitmentsystemen.nl en deze site, gaf tips over hoe je een recruitmentsysteem kunt selecteren.

Klik hier om gratis de sessies van Demo_Night terug te kijken

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER