Gratis demo van OTYS tijdens Demo_Night: Hoe OTYS Go! recruitment makkelijker én leuker maakt

Op dinsdag 31 maart vindt Demo_Night recruitmentsystemen voor bureaus plaats. In verband met het coronavirus is een offline event momenteel onmogelijk en dus vindt dit event nu 100% online plaats als ‘virtual event’, je volgt het nu gratis op je laptop of telefoon.

Online demo’s volgen

Vanuit huis of kantoor kun je 31 maart met jouw laptop, tablet, smartphone en pc deelnemen aan het online event. Alles wat tijdens het fysieke event gepland stond, vindt nu in de online omgeving plaats. Bekijk demo’s en ga online in gesprek met partners. Zo geven Martijn Roffel en Johan-Peter van het Kaar van OTYS een demo over hoe OTYS Go! recruitment makkelijker én leuker maakt.

Demo: Hoe OTYS Go! recruitment makkelijker én leuker maakt

Met het systeem wordt het hele recruitmentproces geoptimaliseerd en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Hierdoor kan er meer aandacht worden geschonken aan kandidaat en opdrachtgever. Maak niet alleen méér, maar ook betere matches binnen de veranderende arbeidsmarkt.

In deze demo laten we zien waar OTYS toe in staat is in de breedste zin van het woord. Eenvoudig vacatures multiposten, vacatures plaatsen op jouw website, CV’s in enkele seconden uitlezen, kandidaten online voorstellen, maar ook rapportages maken om precies te zien hoeveel medewerkers je hebt geplaatst in de afgelopen periode. Te veel functies om op te noemen!

Meld je nu aan

Heb je je nog niet aangemeld als recruiter bij een uitzend,- w&s- en/of detacheringsbureau? Deelname is gratis, hier vind je meer informatie over Demo_Night.

Gratis aanmelden voor Demo_Night

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER