Word helemaal up-to-date met Recruitment Tech Monthly via LinkedIn Live op woensdag 4 maart

Aanstaande woensdag 4 maart neemt Recruitment Tech het laaste nieuws met je door in de Monthly om 16.00 uur live via LinkedIn Live.

Laatste nieuws

Net als technologie, blijft ook Recruitment Tech zich elke dag doorontwikkelen. Daarom hebben we de Recruitment Tech Monthly in een nieuw jasje gestoken. In de nieuwe opzet praten Martijn Hemminga en Erwin Hokken je in ongeveer 20 minuten helemaal bij over het laatste nieuws van de afgelopen maand. Welke nieuwe tools zijn gelanceerd, welke werkgevers en bureaus hebben voor welke oplossingen gekozen en de laatste overnames en investeringen uit binnen- en buitenland. Verder kijken we terug en vooruit naar events over recruitmenttechnologie en krijg je voorproefjes van nog te verschijnen video’s en podcasts. Vanaf nu geen gast meer in de Monthly, maar gaan we uitgebreider met mensen uit het vak in gesprek via aparte video’s en podcasts.

Uitzending: woensdag 4 maart, 16.00 uur

In de live-uitzending op 4 maart om 16.00 uur staan we onder meer stil bij:

  • Google for Jobs beschikbaar in Nederland
  • Investering van €1 miljoen euro voor Startup Pitch-winnaar Equalture
  • Cammio over het ‘momentum’ in Duitsland
  • Nederlandse tool wil recruiters weren
  • En nog veel meer…

Volg Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream woensdag om 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER