Bullhorn & Carerix verzorgen 31 maart demo tijdens Demo_Night voor bureaus

Tijdens Demo_Night op 31 maart, een kleinschalig ‘op weg naar huis’-event, kan je kennismaken met maximaal 6 verschillende leveranciers van recruitmentsystemen voor bureaus. De eerste twee partners die hier hun verhaal gaan doen, zijn Bullhorn en Carerix.

Gratis event

Naast een plenaire demo per leverancier, kun je je één op één laten bijpraten. Ook kun je je vragen voorleggen aan experts Hans Scheers en Martijn Hemminga. Deelname is inclusief walking dinner en drankjes. Hier meld je je gratis aan. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Zoals aangegeven zijn de eerste twee partijen die onthuld worden Carerix en Bullhorn; zij geven beide een demo waarover hieronder meer te vinden is.

Demo: Carerix

Beheer al je recruitmenttools vanuit je recruitmentsysteem met het partner eco-systeem van Carerix. Zoek bijvoorbeeld vanuit Carerix naar vacatures in je database of op jobboards en werkenbij-websites. Laat je medewerkers hun uren registreren via onze portal en stuur vanuit Carerix de factuur naar je klant. Maar naast operationele oplossingen wil je als organisatie ook informatie halen uit je recruitmentsysteem (en back office) om je strategie te bepalen. Met onze Business Intelligence dashboards laten we je zien hoe je organisatie presteert aan de hand van voorgaande periodes. Op deze manier kun je op basis van je data strategische beslissingen maken.

Demo: Bullhorn

Maak betere beslissingen, verbeter de verkoop en recruitment productiviteit en beheer het volledige werving- en selectie proces vanuit één systeem. Recruitment software van Bullhorn helpt jouw bureau om efficiënter te werken. In de demo wordt onder meer ingegaan op:
• Flexibel in te richten workflows
• Gebruiksvriendelijkheid met 2 click focus
• Schaalbaarheid
• 100% cloud

Aanmelden

Het aantal plaatsen tijdens Demo_Night is beperkt om iedereen voldoende tijd en ruimte te geven om de systemen te ontdekken. Meld je snel aan om jouw plek te reserveren. Je kunt kiezen voor een gratis ticket (partners betalen dan jouw deelname en mogen je eenmalig benaderen n.a.v. het event) of een betaald ticket (€ 45,-). Hier meld je je gratis aan.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER