Met een inspirerende middag, met als hoofdonderwerp ‘A fact with an impact’, vierde OTYS België haar tiende verjaardag in Gent eind september.

A fact with an impact

Onder leiding van dagvoorzitter en acteur Dries VanHegen gingen de sprekers van start. Trendanalist en consumentenpsycholoog Herman Konings nam de bezoekers mee de wereld van artificial intelligence in en wat dit voor het bedrijfsleven gaat betekenen. ‘Founding fathers’ van OTYS, Jorrit Blok en Peter Brausch hielden een speech waarin ze met veel plezier vooruit keken naar de volgende tien jaar.

Na sessies van Fons Leroy (VDAB) en Fabiaan van Vrekhem (Accord Group) ging Sarah Cauwenbergh van Indeed dieper in op hoe kandidaten beslissingen nemen in de talentgedreven economie. Na deze informatieve middag was het tijd voor een hapje en drankje.

Video

Recruitment Tech was aanwezig op het jubileumfeest van OTYS en maakte daar onderstaande compilatievideo.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER