4 HR & recruitment tech events die je dit najaar zeker niet mag missen

Ook in het najaar van 2019 staan er nog enkele interessante HR en recruitment tech events op het programma. We hebben er vier op een rij gezet die je zeker niet mag missen.

Recruitment Tech Event 2019: 21 november

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters: “Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model”, vertelt hij in dit interview over onder andere zijn keynote. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice.

Naast deze keynotes zijn er nog liefst 27 breakout-sessies en vele demo’s, waardoor dit de ideale dag is om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

In 2019 vindt de vijfde editie plaats op donderdag 21 november. Meld je gauw aan voor deze jubileumeditie!

Meer informatie vind je hier.

Digitaal-Werven: 29 oktober

Begin november vindt alweer voor de dertiende keer het Digitaal-Werven event in Utrecht plaats. Dit jaar zal Digitaal-Werven wederom het beste van nationale bodem combineren met internationale topsprekers. Alle onderwerpen rondom het werven van medewerkers komen aan bod, van sourcing tot arbeidsmarktcommunicatie en van video tot onboarding. Met keynotes van Leslie Kivit, Thomas Waldman, Mark Deubel, Alice van der Vliet en Jan Bernhart.

Meer informatie vind je hier.

Voor een compleet en actueel overzicht van events, bootcamps en cursussen op het gebied van recruitment kan je een kijkje nemen in de Agenda.

Werf& Selectie Jaarcongres 2019: 15 oktober (plaatsgevonden)

Op 15 oktober 2019 organiseert Werf& het tweede Werf& Selectie Jaarcongres: hét event over succesvol werven & selecteren. Deze tweede editie van het Werf& Selectie Jaarcongres staat in het teken van schaarste. Tijdens dit event leer je hoe je succesvol werft in tijden van schaarste. Met keynotes van o.a. UWV en 16 breakoutsessies met interessante cases van o.a. Mendix, Indeed, Jobrapido en Jobsrepublic. Ontmoet 150 vakgenoten en vergroot je netwerk.

Meer informatie vind je hier.

UNLEASH Paris: 22 & 23 oktober (plaatsgevonden)

UNLEASH World Conference & Expo kent in 2019, in plaats van Amsterdam, een editie in Parijs en is de grootste conferentie ter wereld over de toekomst van het werk en HR-technologie.

Meer informatie vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER